Tietoja Blogista

Future Freetime on blogi ulkoilusta ja erilaisista urheiluaktiviteeteista. Blogi pureutuu kiinnostaviin ilmiöihin ja aiheisiin mitä eteen tulee tällä alalla. Olen kiinnostunut lähinnä lenkkeilystä, kalastuksesta ja erilaisista seikkailuista ja nämä asiat tulevat oleman tämän blogin aiheissa hyvin pitkälti.

Totta kai näilläkin on yksi tai jopa useampi yhdistävä tekijä ja se on luonto. Suomen luonto on mielestäni kaikkein kaunein mitä voi olla, mutta pitää kyllä myöntää että kyllä niitä kauniita paikkoja on paljon muuallakin. Blogissa tuon esille myös Suomen luonnon kauneutta ja miten kaikki suomalaiset voivat tätä Suomen upeaa luontoa omalla vapaa-ajalla käyttää hyödyksi.
Future Freetime on pitkäikainen haaveeni, olen jo pidemmän aikaa halunnut tuoda esille omia ajatuksiani kaikesta mahdollisesta omista harrastuksistani ja mitä kaikkea teen vapaa-ajallani. En aio blogista tehdä mitään päiväkirjamaista sivustoa johon tulen kirjottamaan aina kun asiaa on, vaan tulen kirjottamaan silloin tällöin tänne, tai aina kun siltä tuntuu.

Käytän paljon myös Youtubea ja olen sieltä bongannut monta hyvää vinkkiä vapaa-ajalle. Tulen tässä blogissa myös kertomaan muutamista näistä pätkistä ja voin niitä myös muutaman esitellä kaikille teille lukijoille. Youtube on mainio palvelu, jonka kautta voi jokainen julkistaa omia videoita. Kiitettävästi on myös eri yritykset ottaneet Youtuben haltuunsa ja monien eri tuotteiden esittelyvideoita löytyy palvelusta. Ja jos ei ole yritykset omia esittelyitä tehneet niin useasti käyttäjät ovat tehneet omia videoita ja ladanneet ne nettiin.

Blogi ei ainakaan toistaiseksi ole tekemässä omia videoita, mutta ei pidä koskaan sanoa että ei koskaan. Ehkä joskus tulevaisuudessa tulen tekemään omia videoita tänne, sillä postissa odottelee juuri ihan uusi Hero4 –actionkamera, joka tuntuu esittelyiden perusteella olevan varsin mainio peli.

Viihdyn vapaa-aikanani paljon ulkona ja tykkään tehdä reissuja eripuolille kotiseutuja. Kaarinan alueella kun asun, niin täältä löytyy paljon erilaisia luontojuttuja joita ihmetellessä menee tunti jos toinenkin. Yksi suosikeistani on ehdottomasti Rauvolahden luontopolku, joka on tullut muutaman vuoden ajan todella tutuksi.

Blogin kirjoittajana haluankin korostaa että ulkoilmassa on kaikkein upeinta olla ja tätäkin blogia voit päästä lukemaan samalla kun olet ulkona. Tämän päivän mobiililaitteet mahdollistavat sen että voit lukea tätä blogia käytännössä milloin vaan ja missä vaan, kunhan nettiyhteys on olemassa ja päätelaitteessa akkua jäljellä. Oletko sinä kokeillut jo mobiililaitteella surffaamista? Jos et ole niin kuulut varmasti vähemmistöön tässä asiassa ainakin Suomessa.