Tervetuloa!

soumi

Hei ja tervetuloa Future Freetime blogiin! Future Freetime on uusi blogi, jonka tarkoituksena on tutustuttaa ihmiset erilaisiin ulkoiluun ja urheiluaktiviteetteihin ja niissä tarvittaviin välineisiin ja tietenkin eri suorituspaikkoihin. Future Freetime keskittyy myös tulevaisuuden vapaa-ajan asioihin, ihan kuten blogin nimikin jo kertoo.

Blogin pitäjä olen minä, Heikki, mutta toki minulla on apureitakin. En välttämättä ole mikään maailman paras kirjoittaja, mutta toivottavasti te saatte näiden kirjoitusten avulla edes jotain vinkkiä omaan aktiiviseen toimintaan ulkona ja ulkoilmassa. Olen siis Heikki ja kaarinalainen ihan tavallinen mies. Koulutukseltani olen sairaanhoitaja ja kyllä tiedän että se on toki hieman harvinaisempaa, mutta jo varsin yleistä.

En ole mikään vaeltamisen tai retkeilyn ammattilainen, mutta pidän ulkoilmasta. Minulla on usein kamera mukana kun ulkoilen, ainakin silloin kun olen ihan vaan kävelemässä tai muuten vaan teen rauhallisia lenkkejä. tulen näitä kuvia varmasti tässä blogissa myös myöhemmin julkaisemaan.

Harrastuksiani ja erilaisia kiinnostuksen kohteita minulla on tietenkin useita ja kaikki harrastukseni liittyvät jollain tavalla ulkoilmaan tai sitten luontoon. Toiset vähemmän ja toiset hieman enemmän. Harrastuksia ovat mm. sukeltaminen, tähtitiede, valokuvaus, vaeltaminen, matkustelu ja tietenkin tämä kirjoittelu nyt tällä kertaa.

Haluan jakaa omaa innostustani näistä asioista kaikille teille ja on myös tosi kiva että blogiani lukevat kaikki muut ihmiset kuin minun perheenjäsenet ja kaverit. Se mitä toivon teiltä arvon lukijat voisi olla kommentit ja erilaiset juttuaiheet, se kertoo minulle mitä minä teen oikein ja mitä väärin.

Tässä ehkä lyhyesti esiteltynä oma blogini. Olen joskus kirjoitellut paikallislehteen erilaisia kolumneja, mutta tämä blogiprojekti on oikeastaan ensimmäinen tämänlainen projekti jossa pääsen oikeasti kirjoittamaan mitä haluan ja milloin haluan.

Blogi on onnistunut tehtävässään jos se saa edes yhdessä lukijassa herättämään ajatuksen jonka johdosta lukija jättää sohvan rauhaan ja lähtee vaikkapa lenkille tai suunnitella ulkoilevansa lähiaikoina. Ja asenteiden muutokset alkavat yleensä yhdestä tai kahdesta ajatuksessa, joten mikä parasta, tässä blogissa on yksi keino saada näitä ajatuksia hieman virtaamaan eri suuntaan ja toivottavasti sinne parempaan suuntaan.

Toivottavasti viihdyt blogissa ja tulet käymään täällä vielä tämänkin jälkeen. Olisi mukava kuulla myös sinusta jotain arvon lukija, oli se sitten ihan mitä tahansa. Kerro tunnelmistasi, anna palautetta tai mitä ikinä mieleesi juolahtaa. Future Freetime haluaa olla mukana kaikkien suomalaisten ulkoiluharrastuksessa, vaikka se onkin aika mahtipontisesti sanottu. Jos ei koita, ei voita!

Det här inlägget postades i Blogi. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *