Hauskaa luonnossa – parhaat hupivideot

Aina ei tarvitse luonnossakaan olla ihan vakavana. Joskus on hyvä pitää oikein hauskaa. Tässä lähes viiden minuutin Youtube-videossa on esitelty hauskoja juttuja joita voi luonnossa sattua. Vai voiko oikeasti? Pätkä lähtee liikkeelle siitä kun iso puu kaadetaan pienen auton päälle. Noh, ihan mahdollista, mutta tuo pätkä on kyllä lavastettu… Pahaa jälkeä tulee.

Seuraavana onkin sitten hieman tuliliemellä ja ampuma-aseella leikkimistä ja siten on ongintapätkä, jonka jokainen on kenties kokenut elämänsä aikana, vai onko? Meikäläiselle on ainakin pari kertaa käynyt näin. Seuraavana onkin sitten vuorossa pahannäköinen pyöräilyvideo, tuossa on jo varmasti sattunut ja pahasti. Samoin sattuu varmasti neitoa joka keinuu… ja sitten. No usein lopputulos on melkein pääteltävissä, mutta joskus se videopätkän lopputulos on todella yllättävä ja jopa shokeeraava. Olet varmaan myös itse huomannut tämän ja et ole näiltä videoilta välttyä jos netissä yhtään aikaasi vietät.

Koko pätkä on täynnä toinen toistaan pahempia ja pahemmalta näyttäviä pätkiä luonnossa ja näissä kyllä näyttää siltä että luonto on ottanut oikein niskalenkin tekijäistä. Joistain pätkistä näkee jo etukäteen mitä tulee tapahtumaan ja joidenkin pätkien aikana sattuu katsojaakin ja pahasti. Liukastumiset ja muut vastaavat ovat ainakin itselle niitä pahimpia katsottavia ja joissain tekee oikein pahaa katsoa näitä ihmisen tyhmyyksiä.

Monta kertaa kaikista hauskimmat pätkät saadaan aikaiseksi kun kamera on sattunut olemaan päällä ja jokin hauska tai ehkä vasta myöhemmin havaittava hauska asia tapahtuu. Jos homma on liian käsikirjoitettu, voi tulla se tunne että tätähän tässä juuri ajateltiin. Minä ainakin katson mielelläni näitä ns. vahingossa nauhalle tarttuneita juttuja ennemmin kuin varta vasten nauhoitettuja klippejä. Toki voi olla niin että on yritetty jotain muuta, mutta lopputulos onkin sitten ihan jotain muuta. Nämä ovat niitä hauskimpia ja viattomimpia.

Näissä voisikin sanoa että älä vaan missään nimessä yritä näitä itse, sillä sen verran näyttää näissä videoissa sattuvan ihmisiä heidän yrittäessään toinen toistaan älyttömämpiä temppuja. Näistä videoista on kuitenkin tullut todella suosittuja ja jotkut tekevät näitä jopa ammatikseen. Kaikkein parhaita ovat kuitenkin videot jotka on onnituttu saamaan nauhalle ikään kuin vahingossa ja harjoittelematta.

Näitä videoita on netti täynnä ja näitä tulee koko ajan lisää päivittäin. Joitain voi hyvinkin katsoa, mutta toisista videoista voi tulla jopa paha olo…. Mikä oli sinun suosikkipätkäsi? Entä mikä pätkä oli sellainen että sen olisi voinut jättää katsomatta?

Det här inlägget postades i Blogi. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *